en kvinna, två katter och en massa tjöt

hej vinter, jag är redo

Det där med att få tillbaka på skatten på mammas dödsbo hade jag gärna varit utan (ja, det är väl otrooooligt bra att det inte blev kvarskatt, men jag hade ju onekligen hellre haft henne kvar i livet), men nu går pengarna rätt in i en investering i min egen hälsa (ännu en gadget till träningsrummet i källaren – ett löpband! hemmalöpband är dyra och otympliga, men detta är bäst i test i all sin relativt plats-snåla enkelhet och priset var faktiskt överkomligt) så med lite tur så blir det så bra det kan bli av de där pengarna.

Mamma var en hamster. Ibland kunde hon se det själv, och skratta lite åt det. Andra gånger (för det mesta) blev hon lite sur och fräste att det minsann inte var så lätt när man aldrig visste när man skulle få hjälp att handla nästa gång (det var faktiskt lite onödigt, hon fick hjälp även om hon gillade att muttra om det där).

Vad man rent krasst kan konstatera är i alla fall att vi tömde hennes lägenhet i november-december, och nu i onsdags var det första gången sen dess som vi behövde köpa toapapper igen. No further comments 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s