en kvinna, två katter och en massa tjöt

minitripp de luxe

Min halvsysterdotter Maria började plugga till sjuksköterska när hon var 33 år – igår tog hon sin examen. Bra jobbat! Vi åkte till Karlstad för att fira henne igår, sov över hos min halvsyster (granne med Loob) i Karlstad och blev kvar hos henne hela dagen idag. Yvonne är 22 år äldre än jag, men nu när vi är vuxna gör det ju ingenting alls. Vi har suttit ute i solen och pratat om allt och ingenting, det var mycket trevligt.

yvonneochjag
Yvonne och jag för ”några” år sen

Roligast igår var Marias dotter Mika som förälskat tittade på K, slängde till med huvudet åt mitt håll och frågade ”är du gift med henne?”. K sa nej och Mika (som ännu inte fyllt fyra år) sa ”varför har du tagit med henne då?”. Way to treat a gammelmoster 😉

Jag blev riktigt sentimental av att komma ”hem” till Karlstad, det är en ny känsla för mig. Alla resor dit de senaste åren har varit förknippade med jobbiga ledsamheter, det var en skön och nyttig kontrast att åka dit av ROLIGA anledningar den här gången.

alma

Min halvsysters vackra Maine Coon Alma. Hon är otroligt skygg, så vi blev förbluffade men glada över hur social hon var mot oss den här gången.

Imorgon måste vi jobba igen (om än hemifrån), så det blev inte ens 24 timmar i min gamla hemstad. Normalt sett skulle jag vara trött och sliten efter sammanlagt 45 mil i bil, men den här resan GAV energi. Tack livet. Jag behövde det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s