en kvinna, två katter och en massa tjöt

att skjuta sig själv i foten

Det är alltid samma. Tidningarna vräker ut rubriker, nån har blivit outad (det blev hon ju, Kajsa B, innan hon valde att ge sin egen version av saken i QX) och genast dräller min fejjan-feed av kommentarer som "vari liggerallmänintresset? det är 2011, måste de tjata om vad de gör i sovrumet? varför tror homosar att de är så märkvärdiga?"

Ööööh, det tror de nog inte. Men de är kära. Jag har aldrig hört nån homo muttra över att "varför tror de att folk vill veta vad de gör i sovrummet?" när Fadde eller Linda Rosing eller Lena Ph eller Zlatan eller nån annan bekräftar de senaste romansryktena när de blir uppringa av valfri blaska.

It’s all in the eye of the beholder. Det är de som muttrar över att de inte vill veta vad folk gör i sovrummet som uppenbarligen TÄNKER på det. För att man är kär handlar ju inte bara om kn*lla. Och oavsett om folk är hetero eller homo så vet du inte vad de gör i sovrummet. Alla bögar har inte analsex. Alla flator har inte strap-on. Alla heterosar fistar inte.

För att inte tala om alla bajenfans som prompt ska visa hela världen genom att klä sig i grönvitt. VA?? MÅSTE de trycka upp sitt favoritlag i ansiktet på hela världen? Va? Var ligger allmänintresset i det?

typ så

Annonser

8 svar

 1. Word!

  20 december, 2011 kl. 22:06

 2. Cecilia i Houston

  Välkommen hem!

  20 december, 2011 kl. 22:51

 3. Katarina

  Håller med!

  20 december, 2011 kl. 23:04

 4. Fast liksom varför måste hon ”komma ut”..? Det är 2011, jag hade hoppats att vi hade kommit längre i det här landet. Att Kajsa B kommer ut/blivit kär i en tjej är lika intressant för mig som om Arne Weise blivit kär. Typ.

  21 december, 2011 kl. 19:34

 5. Suzann Larsdotter

  HEJJA Siv!
  Jag tycker det du skrev var såå bra.
  Den ständiga sexualiseringen får långtgående konsekvenser också i det vardagliga livet för många. Pratade med en vän häromdagen som inte valde att inte längre vara öppet på jobbet därför att han alltid fick frågor runt sex när de fick höra att han var bög.
  varm kram och God Jul!

  22 december, 2011 kl. 14:02

 6. siv

  Jo, det är 2011, vem som älskar vem är rätt ointressant, och jag tror inte att Kajsa direkt ringde upp nån för att be att få komma ut. Hon var ju extremt sparsam med info när Måns och hon började dejta också. Det finns kändisar som klamrar sig fast vid offentligheten genom att ringa upp diverse tidningar så snart en ny kärlek står i farstun, men K är nog inte en av dem. Gissar helt amatörmässigt på att QX ringde och tjatade efter den ganska snaskigt obehagliga artikeln i Se&Hör eller vad det nu var, och så sa K ”OK, jag berättar om detta en gång så är det klart sen”.

  Ska man se till tidningarna så är ”vem älskar vem” ändå nåt som verkar sälja, oavsett läggning. Jag noterar rubriker varje dag om att ”nu skiljer sig den och den” och jag kan bara konstatera att ”jaha, vilka är det då?” (jag hänger inte med längre).

  22 december, 2011 kl. 16:41

 7. Så sant, så sant – Bra ”rutet”! 😉

  God fortsättning på julen, hoppas förkylningarna försvinner och att sorgen över mamma din är hanterbar det mesta av tiden.

  /Tette.

  26 december, 2011 kl. 02:27

  • siv

   Tack Tette! Snorandet börjar ge sig och mammafrånvaron har fungerat bättre än väntat, hittills…! God fortsättning till dig också!

   27 december, 2011 kl. 16:10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s